Svensk flaggaMoulin Verte – 3-d artistbook med lyd

Moulin Verte (Den grønne mølle) – en 3-dimensionel tegning i bevægelse, udført i pop-op teknik med lyd. Et samarbejde mellem Christina Bredahl Duelund og Lena Ignestam udført til triennalen Instrument, i Kulturmöllan, Lövestad, Sydsverige.

Med afsæt i den grønne mølle og relateret til udstillingstitlen, skabte vi en fragmenteret foldet konceptuel miniature model af møllen og dens omgivelser. Når værket aktiveres af beskueren, udfoldes det ligesom en harmonika. Rum og lydesamplinger optaget på stedet opstår i en ny form, som en melodi der udspringer af 3D-tegningen.

 

Musik / lyd : Jimmy Sok
Teknik / software : Erik Pilesjö

”Instrument” er den anden udstilling i en triennale, der første gang blev afholdt i juli 2010 i Kulturmöllan, Lövestad, Sydsverige. Den udstilling hed, Shadow & Light, hvor der dengang deltog 30 svenske, danske og amerikanske kunstnere.
Temaet for den 2. Triennale er ”Instrument”, her er den tidligere kornmølle i sig selv et instrument for installationer og performances, der reagerer på eller animerer den eksisterende struktur. Link til Moulin Verte – artwork på Instrument website: klik


Moulin Verte Card. En begrænset oplag af pop-op-kort med lyd, baseret på værket Moulin Verte og indeholdende lydbilled, sælges stadig. Pris: 180 SEK. Oplag: 20 stk. (kun 8 tilbage). Hvis du ønsker at købe et, så er du velkommen til at kontakte os.