POP, PAPIR & POST! Kunstworkshop for børn

<-
På workshoppen vil du lære at udføre pop-up og mestre magien i at få det flade papir til at vokse til et overraskende scenarie. Vi viser grundprincipperne for, hvordan man folder et pop-up- scenarie, så du har et teknisk grundlag til at udføre dine egne pop-up bøger og kort. Vi underviser i de tre mest grundlæggende teknikker for pop-uppen. Vi arbejder med tykt papir, saks, lim, maling og tegning.

IMG_6433

IMG_6439

Falsterbo

 

Oplæg:
Første laver vi en gennemgang af teknikkerne, og derefter vælger du en teknik til at udføre dit eget kort med hjælp og vejledning fra os. For at hjælpe dig i gang, kan vi give forslag til temaer, hobby eller foretrukne emne i skolen. (F.eks. kan dem, der kan lide sport, lave et kort med en fodboldspiller eller danser, dem der kan lide biologi kan lave en ræv eller en plante, eller hvis det er matematik du kan lide, kan du lave et kort med tal). Når kortet er udført, lægges det i en kuvert, der påføres navn, adresse og et frimærke, hvorefter det lægges i postkassen til glæde for modtageren.

Læringsmål:
Børnene lærer at arbejde kreativt og tredimensionelt i papir, at udtænke og tilrettelægge billeder og teknik i et og endelig, så de lærer de om almindelige postforsendelser.
Mange børn har en digital hverdag, som de er fortrolige med, men de har aldrig modtaget eller sendt et brev
. Derfor kan de ikke deres egne eller deres nærmestes adresser, så derfor foreslår vi, at de sender beskeden hjem enten til familien eller til sig selv. På den måde ser de, hvor lang tid det tager for et brev at ankomme, og det vil være en sjov hilsen til nogen i familien – eller én selv!

Kurset omfatter:
Undervisning og vejledning, papir, materialer, lån af værktøj, kuverter og frimærker.Vi medbringer desuden pop-up bøger og andet inspirationsmateriale.

Varighed: 2 timer.

Undervisere: Lena Ignestam & Christina Bredahl Duelund. Vi er begge kunstnere, billedhuggere, animatorer og papirdesignere uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi.

 

Tilbage<-

IMG_0008